27 februari tot en met 5 maart: Gratis 1 Bosbessensap anti-oxidant power nr°1 vanaf € 20 aankoopbedrag

Sap N°1: het meest complete sap
van blueberries

Het sap antioxidant power N°1 van Blueberry Fields is uniek in zijn soort. Het bevat de volledige bes: het sap, de schil én het vruchtvlees. Niets van de bessen gaat verloren, waardoor alle goede bestanddelen in het flesje zitten.

En dat is belangrijker dan je denkt. Blauwe bessen zijn niet alleen lekker zoet om te eten, maar ook enorm voedzaam. Ze zitten boordevol vezels en belangrijke vitamines. Wist je dat blauwe bessen je slechte cholesterol kunnen verlagen? Ze ondersteunen bovendien een gezonde celontwikkeling. Daar profiteren je longen, darmen, prostaat en alvleesklier van.

Waarom is dit anders?

Dat blauwe bessen gezond zijn is al lang duidelijk. Ze bevatten ontzettend veel antioxidanten. Sommigen zeggen zelfs het meeste van in om het even welk fruit. Bij onze blueberries zitten de antioxidanten in de kleurstof van de vrucht. En die kleurstof zit dan weer in de schil.

In de meest processen wordt alleen het sap opgevangen tijdens het persen van de bessen. Het is dat sap dat in flesjes terecht komt en zo wordt verkocht. Het vruchtvlees en de schil blijven over. 

In die achtergebleven massa zit echter nog altijd een aanzienlijk percentage kleurstof en dus ook heel wat antioxidanten. Het vruchtvlees en de schil bevatten o.a. vezels die goed zijn voor onze darmen. Om alle goede eigenschappen van de blauwe bes te behouden maakt Blueberry Fields daarom dit sap met de volledige bes.

Een bron van antioxidanten

Sap antioxidant power N°1 is de enige manier om blauwe bessen te drinken in plaats van ze te eten. Een heel gemakkelijke manier om het hele jaar door je lichaam met een bom aan antioxidanten zo goed mogelijk te bewapenen tegen allerlei gevaarlijke indringers. Blueberries drinken, dat is je vullen met de kracht van de natuur.

Aangename bijwerking: ons sap antioxidant power N°1 is ook nog eens lekker.