27 februari tot en met 5 maart: Gratis 1 Bosbessensap anti-oxidant power nr°1 vanaf € 20 aankoopbedrag

Kabouterwandeling bij Blueberry Fields

Hey! Ik ben Berry! En samen met de andere bosbes-kabouters onderhoud ik het domein van Blueberry Fields tijdens de wintermaanden. Zo kunnen jullie volgende zomer weer heerlijke besjes komen plukken. Kan jij ontdekken in welk hutje ik verstopt zit? Dan krijg je een leuke verrassing in onze domeinshop. 

kabouters

Kabouterwandeling

In de wintermaanden nemen de bosbes-kabouters hun intrek bij Blueberry Fields. Want tijdens de wintermaanden groeien er geen bosbesjes en wordt het hier overal weer stil. De hutjes worden in de winter ook niet gebruikt door mensen. Dan wonen daar de bosbes-kabouters. Iedere bosbes-kabouter heeft zijn eigen kabouterhuisje. Als het donker wordt, komen de bosbes-kabouters naar buiten om ervoor te zorgen dat er volgend jaar weer veel bosbesjes zijn.  Want er is heel veel werk. 

Komen jullie Berry en zijn vriendjes zoeken?

Vraag je deelnameformulier aan bij ons onthaal en ga op zoek naar de zeven bosbes-kabouters op ons domein. Tijdens de leerrijke wandeling ontdek je welke taken de kabouters tijdens de wintermaanden uitvoeren en leer je een heleboel bij over de blauwe bes. 

De volledige wandelzoektocht is ongeveer 1.600 m lang en toegankelijk voor buggy’s. Wel stilletjes zijn, want de bosbes-kabouters zijn moe van het harde werk van deze nacht.  En de vogeltjes en de eekhoorns houden ook niet zo van veel lawaai. Deelnemen is gratis en reserveren is niet nodig. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg 10% korting op je volgende bestelling!