27 februari tot en met 5 maart: Gratis 1 Bosbessensap anti-oxidant power nr°1 vanaf € 20 aankoopbedrag

Kabouterwandeling bij Blueberry Fields

Fietsen tussen de bomen …

… bosbes-kabouters kunnen het!  Hoe ze het doen?  Wij weten het ook niet.  Niemand heeft ze dat tot nu toe zien doen.  Maar wij zijn er zeker van dat ze het kunnen, want bosbes-kabouters kunnen écht àlles. 

Je kunt ze niet zién fietsen tussen de bomen, maar je kunt wel de hele dag hun fietsen nog zien, hoog in de lucht tussen de bomen in het bos.  Bosbes-kabouters zijn een beetje vergeetachtig en ze vergeten hun fietsen iedere keer weer op te bergen na het fietsen.

Bosbes-kabouters

In de late herfst en in de winter komen er op domein Blueberry Fields kabouters wonen:  bosbes-kabouters.  Na de zomer, als alle bosbessen geplukt zijn, wordt het hier overal stil en daar houden bosbes-kabouters van. 

Als het donker wordt en alle mensen die hier door de dag werken naar huis zijn… dan wordt het hier pas écht helemaal stil.  En dan worden de bosbes-kabouters wakker.  De hele nacht zijn zij overal aan het werk op het domein.  Samen met ons zorgen zij ervoor dat er volgende zomer weer veel lekkere bosbessen kunnen groeien. 

kabouter11

Kabouterwandeling: “Waar woont Berry?”

Bosbes-kabouters slapen de hele dag.  Ze doen dat graag op hun eigen plekje waar ze het helemaal naar hun zin hebben.  Sommige bosbes-kabouters wonen op een te gekke plaats.

Ga op zoek naar de 7 bosbes-kabouters op ons domein.  Waar wonen ze allemaal?   En vooral:  waar woont Berry?  Berry verdeelt het werk onder de bosbes-kabouters. 

Tijdens de leerrijke wandeling ontdek je welke taken de bosbes-kabouters uitvoeren, leer je een heleboel bij over de bosbessen en kom je voorbij de fietsen van de bosbes-kabouters.

De volledige wandelzoektocht is ongeveer 1500 meter lang en toegankelijk voor buggy’s.  Wel stilletjes zijn, want de bosbes-kabouters zijn moe van het harde werk van deze nacht.  En de vogeltjes en de eekhoorns houden ook niet zo van veel lawaai.

Deelnemen is gratis en reserveren is niet nodig.

Raadpleeg even de openingsuren en vraag in de shop je deelnemingsformulier met uitleg .

En … wie weet zijn jullie de eersten die de bosbes-kabouters zien fietsen tussen de bomen.  Maak zeker een foto en laat het ons weten.

kabouter2