Verken ons domein met verrassende wandelingen

Wandelschoenen klaar? Tijd om te vertrekken voor de blauwe, groene of gele wandeling. Geen marathons , maar net kort of lang genoeg om mee te pikken als je op bezoek komt.

Verken domein Blueberry Fields te voet en geniet van de zeldzame open ruimte. Drie wandelroutes met infoborden over blauwe bessen en bomen, voeren je tussen de plantages, langs beekjes, over bruggetjes en vlonderpaden en onder eiken van honderden jaren oud. Tijd voor jezelf, tijd om te onthaasten.

De gele wandeling is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en buggy’s.

Wist je dat, voor een goede gezondheid, je dagelijks minstens 10.000 stappen moet zetten? Volg de pijlen van onze wandelingen en zet alvast een stap in de goede richting.

🐶 Hondenfestival KASTAAR 🐾
Dé ultieme beleving, voor jou en je trouwste viervoeter! Het evenement KASTAAR stands out, maar waarom?

Wanneer wij, de mensen, naar een evenement gaan, zijn het de hondjes die alleen thuis blijven. Bij KASTAAR is het de bedoeling om uw beste vriend mee te nemen naar het evenement en zo de band tussen baasje en viervoeter te verbeteren.

KASTAAR vindt plaats op de BlueBerry Fields te Beringen. Midden in de natuur waar je hond ten volle kan ravotten. We organiseren activiteiten die je eerder misschien niet deed met je trouwe viervoeter.