27 februari tot en met 5 maart: Gratis 1 Bosbessensap anti-oxidant power nr°1 vanaf € 20 aankoopbedrag

Verken ons domein met verrassende wandelingen

Wandelschoenen klaar? Tijd om te vertrekken voor de blauwe, groene of gele wandeling. Geen marathons , maar net kort of lang genoeg om mee te pikken als je op bezoek komt.

Verken domein Blueberry Fields te voet en geniet van de zeldzame open ruimte. Drie wandelroutes met infoborden over blauwe bessen en bomen, voeren je tussen de plantages, langs beekjes, over bruggetjes en vlonderpaden en onder eiken van honderden jaren oud. Tijd voor jezelf, tijd om te onthaasten.

De gele wandeling is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en buggy’s.

Wist je dat, voor een goede gezondheid, je dagelijks minstens 10.000 stappen moet zetten? Volg de pijlen van onze wandelingen en zet alvast een stap in de goede richting.

In de wintermaanden nemen de bosbes-kabouters hun intrek bij Blueberry Fields. Want tijdens de wintermaanden groeien er geen bosbesjes en wordt het hier overal weer stil. De hutjes worden in de winter ook niet gebruikt door mensen. Dan wonen daar de bosbes-kabouters. Iedere bosbes-kabouter heeft zijn eigen kabouterhuisje. Als het donker wordt, komen de bosbes-kabouters naar buiten om ervoor te zorgen dat er volgend jaar weer veel bosbesjes zijn.  Want er is heel veel werk. 

kabouters