27 februari tot en met 5 maart: Gratis 1 Bosbessensap anti-oxidant power nr°1 vanaf € 20 aankoopbedrag

Verken ons domein met verrassende wandelingen

Wandelschoenen klaar? Tijd om te vertrekken voor de blauwe, groene of gele wandeling. Geen marathons , maar net kort of lang genoeg om mee te pikken als je op bezoek komt.

Verken domein Blueberry Fields te voet en geniet van de zeldzame open ruimte. Drie wandelroutes met infoborden over blauwe bessen en bomen, voeren je tussen de plantages, langs beekjes, over bruggetjes en vlonderpaden en onder eiken van honderden jaren oud. Tijd voor jezelf, tijd om te onthaasten.

De gele wandeling is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en buggy’s.

Wist je dat, voor een goede gezondheid, je dagelijks minstens 10.000 stappen moet zetten? Volg de pijlen van onze wandelingen en zet alvast een stap in de goede richting.

Fietsen tussen de bomen …

bosbes-kabouters kunnen het!  Hoe ze het doen?  Wij weten het ook niet. In de wintermaanden wonen er op het domein bosbes-kabouters en hun fietsen kun je de hele dag zien, hoog tussen de bomen 

De 7 bosbes-kabouters wonen elk op hun eigen plekje.  Sommigen op een te gekke plaats.  Kom zoeken waar ze wonen.

 

Tijdens de leerrijke wandeling van ongeveer 1500 meter ontdek je welke taken de bosbes-kabouters uitvoeren, leer je een heleboel bij over de bosbessen en kom je voorbij de fietsen.  En … wie weet zijn jullie de eersten die de bosbes-kabouters zien fietsen tussen de bomen… !