Verse en diepgevroren blauwe bessen

Blauwe bessen zijn zowel vers als diepgevroren lekker!
Een deel van de oogst wordt voor verkoop aangeboden op de “Belorta” in Borgloon. Een ander deel van de verse blauwe bessen is in het plukseizoen elke dag verkrijgbaar in de blueberry shop op het domein. Meestal is dit van ongeveer half juni tot en met september.

Tijdens de oogstperiode in de zomer wordt een hoeveelheid blauwbessen ingevroren en bewaard in onze diepvries, verpakt per kilo. Zo kun je het hele jaar door diepgevroren blauwe bessen aankopen in onze blueberry shop.

De goede eigenschappen van de bessen blijven behouden. Ideaal om te gebruiken in gerechten, om confituur of smoothies te maken, of om te mengen in yoghurt of platte kaas.

🐶 Hondenfestival KASTAAR 🐾
Dé ultieme beleving, voor jou en je trouwste viervoeter! Het evenement KASTAAR stands out, maar waarom?

Wanneer wij, de mensen, naar een evenement gaan, zijn het de hondjes die alleen thuis blijven. Bij KASTAAR is het de bedoeling om uw beste vriend mee te nemen naar het evenement en zo de band tussen baasje en viervoeter te verbeteren.

KASTAAR vindt plaats op de BlueBerry Fields te Beringen. Midden in de natuur waar je hond ten volle kan ravotten. We organiseren activiteiten die je eerder misschien niet deed met je trouwe viervoeter.