27 februari tot en met 5 maart: Gratis 1 Bosbessensap anti-oxidant power nr°1 vanaf € 20 aankoopbedrag

Pluk je eigen bessen op de zelfpluk van Blueberry Fields

Zelfpluk bij Blueberry Fields

Elk jaar, ergens in het begin van juli bieden wij de mogelijkheid tot zelfpluk aan.  De juiste datum kan pas kort van tevoren bepaald worden.  Alles hangt af van het weer.  Veel mensen vinden het zalig om in een prachtig natuurdecor zelf hun bessen te komen plukken.  Een hele belevenis.  Er zijn er die dit al 15 jaar telkens weer opnieuw doen. Wanneer de zelfpluk begint en hoe het precies werkt en georganiseerd wordt, kom je (als het zo ver is) te weten op onze website en op Facebook. Daarom:  volg ons vanaf nu op Facebook en kom alles te weten over wat er op domein Blueberry Fields te beleven valt gedurende het hele jaar.

Altijd al eens je eigen blauwe bessen willen oogsten? Tijdens de zomer, in juli en augustus, ben je welkom om ze te komen plukken op onze plantages. 

In een prachtig natuurdecor op eigen tempo lekkere bessen plukken voor thuis. Gewoon de tijd stil zetten voor quality-time. En achteraf even eenvoudigweg niks doen en nagenieten op het terras.

Voor veel bezoekers is dit een jaarlijkse traditie geworden.

In juli en augustus kun je van maandag tot en met zaterdag telkens van 9 uur tot 17 uur bessen komen plukken (dus niet op zondagen en ook niet op feestdagen). Let op: de laatste plukkers mogen vertrekken om 16:30 uur.

Tussendoor kan het zijn dat de zelfpluk tijdelijk gepauzeerd wordt, zodat de bessen weer de kans krijgen om te rijpen.

Volg ons op Facebook voor de meest recente informatie.

Zelfpluk bij Blueberry Fields

Hoe werkt “zelfpluk”?

Wat wij deden voor jou:

Wij vragen ook iets van jou:

Blijf op de hoogte van de zelfpluk!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle evenementen, acties en nieuwigheden bij Blueberry Fields!
[newsletter_form]