Pluk je eigen bessen op de zelfpluk van Blueberry Fields

Het begin van de zelfpluk

Altijd al eens je eigen blauwe bessen willen oogsten? Tijdens de zomer, in juli en augustus, ben je welkom om ze te komen plukken op onze plantages.

In een prachtig natuurdecor op eigen tempo lekkere bessen plukken voor thuis. Gewoon de tijd stil zetten voor quality-time. En achteraf even eenvoudigweg niks doen en nagenieten op het terras. Voor veel bezoekers is dit een jaarlijkse traditie geworden.

Elke maandag tot en met vrijdag kan je van 9 uur tot 17 uur bessen komen plukken (dus niet in het weekend of op feestdagen). Let op: de laatste plukkers mogen vertrekken om 16:30 uur.

Tussendoor kan het zijn dat er eens een paar dagen geen zelfpluk mogelijk is omdat de bessen weer de kans moeten krijgen om te rijpen.

Volg ons op Facebook voor de meest recente informatie.

Spelregels zelfpluk

Blijf op de hoogte van de zelfpluk!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle evenementen, acties en nieuwigheden bij Blueberry Fields!
[newsletter_form]
🐶 Hondenfestival KASTAAR 🐾
Dé ultieme beleving, voor jou en je trouwste viervoeter! Het evenement KASTAAR stands out, maar waarom?

Wanneer wij, de mensen, naar een evenement gaan, zijn het de hondjes die alleen thuis blijven. Bij KASTAAR is het de bedoeling om uw beste vriend mee te nemen naar het evenement en zo de band tussen baasje en viervoeter te verbeteren.

KASTAAR vindt plaats op de BlueBerry Fields te Beringen. Midden in de natuur waar je hond ten volle kan ravotten. We organiseren activiteiten die je eerder misschien niet deed met je trouwe viervoeter.