Jouw event bij Blueberry Fields

Ons domein als locatie voor je evenement

Een uniek evenement vraagt om een unieke locatie. Die biedt Blueberry Fields voor jou, of je nu iets organiseert met je vereniging, je school of bedrijf. Ons domein ligt in het midden van de natuur. We hebben dus meer dan voldoende ruimte en zijn het bovendien gewend om veel bezoekers te ontvangen.

Je privé-feest in de natuur

Iedereen wilt af en toe wil eens iets vieren in het leven. Samen met vrienden, familie en collega’s. Het spreekt voor zich dat je deze belangrijke momenten op een prachtige manier wilt beleven om later nog lang aan terug te denken. Het domein van Blueberry Fields is een originele, sprookjesachtige locatie vol verrassingen voor eender welk feest. 

Een jubilieum, picknicklunch, verjaardag of bohemian trouwfeest: alles kan en alles mag. Samen met jou stellen we een plan op maat op. Jij bepaalt wat je zelf wilt regelen, en wij ondersteunen je waar nodig. Van aankleding tot catering.

Tentoonstellingen

Zelfs voor een tentoonstelling van kunstenaars of verenigingen stellen we ons domein ter beschikking. Onze locatie vormt het perfecte kader voor onder andere beeldhouwwerken en ambachtelijke creaties. 

Ben je kunstenaar of de verantwoordelijke van een kunstacademie die een locatie zoekt voor een openluchttentoonstelling? Of beoefen je een ambacht, van klompensnijder tot mandenvlechter of hoefsmid. Iedereen die creatief kan bij ons terecht.

🐶 Hondenfestival KASTAAR 🐾
Dé ultieme beleving, voor jou en je trouwste viervoeter! Het evenement KASTAAR stands out, maar waarom?

Wanneer wij, de mensen, naar een evenement gaan, zijn het de hondjes die alleen thuis blijven. Bij KASTAAR is het de bedoeling om uw beste vriend mee te nemen naar het evenement en zo de band tussen baasje en viervoeter te verbeteren.

KASTAAR vindt plaats op de BlueBerry Fields te Beringen. Midden in de natuur waar je hond ten volle kan ravotten. We organiseren activiteiten die je eerder misschien niet deed met je trouwe viervoeter.