27 februari tot en met 5 maart: Gratis 1 Bosbessensap anti-oxidant power nr°1 vanaf € 20 aankoopbedrag

Kom langs en leef mee op het ritme van Blueberry Fields

Alle seizoenen

Een bezoek aan ons domein is tijdens elk seizoen de moeite waard! Leef mee op het ritme van de natuur. Goed voor lichaam en geest, goed voor jou!

In de zomer, vanaf juni tot september, geniet je van onze blueberries in volle glorie. In deze periode zijn ze klaar om te oogsten. Voor die periode staan onze planten mooi in bloei. En in de herfst en winter? Dan geniet je van de prachtige ochtenddauw en een uniek natuurschouwspel.

Individueel bezoek

Of u van ver komt, of van dichtbij: domein Blueberry Fields heet u altijd welkom. Alleen, met partner, met de kinderen, de grootouders, vrienden of buren, zonder hond of met hond… Wat u er kunt doen? Alleszins: onthaasten. En wat nog allemaal? Dat vindt u als u de website even verder uitvlooit. De openingsuren wisselen op het ritme van de natuur.

Inkom hoeft u NIET te betalen. Mooi meegenomen, toch.

Scholen & groepsbezoeken

Graag nodigen wij u uit om met een groep of als schooluitstap mee te komen genieten van de cadeaus die de natuur te bieden heeft op ons domein.

Heel wat scholen, uit de buurt en van verder weg, kiezen er voor om een halve of een ganse dag naar domein Blueberry Fields te komen. Kleuterscholen, lagere scholen, middelbare scholen … zij kunnen bij ons terecht om rond een thema te werken of om kennis te maken met de wereld van het fruit.

Fietscafé & verhuur van fietsen en e-step

Wist je dat ons domein ook gekend is als fietscafé langs het Limburgse fietsroutenetwerk?

In de zomer hangt er een exclusieve blueberry-sfeer. Aparte drankjes en gerechtjes, ijsjes en bosbessentaart op het terras. Dat is pas genieten! Weer eens iets anders als vertrekplaats of tussentijdse stop. Als je houdt van blauw en groen, zeker eens doen!

Een héérlijke karrenmaaltijd tussen de blueberries

Gedurende 2 uren krijgen jullie je eigen plekje op het domein van 22 ha. Weg van alle drukte, midden in een prachtig natuurdecor. Helemaal alleen voor jou en je bubbel. Een korte wandeling brengt je bij een oude tractorkar, waar jullie kunnen genieten van een “karrenmaaltijd“.

Verschillende karrenmaaltijden en ook “veggi” opties beschikbaar.

Teambuilding

Een keertje er tussenuit met de collega’s, mekaar beter leren kennen, de tijd even stil zetten. De jaarlijkse dag “met de collega’s”. Of een creatieve meeting om nieuwe ideeën op te doen in een inspirerende omgeving. Wij hebben er de plaats en de mogelijkheden voor.

Neem contact op met ons en wij kijken samen met u wat we voor u kunnen doen.

Clubs

Heel wat clubs brachten reeds een bezoek aan domein Blueberry Fields. Fietsclubs, vespa-clubs, moto-clubs, oldtimer-clubs, …

Bent u ook lid van een dergelijke club? Bent u een route aan het plannen en ziet u er wat in zitten om Blueberry Fields in te schakelen als vertrek-, aankomst- of stopplaats? Neem dan contact op met ons. Wij helpen u bij de plaatselijke organisatie en werken, als u dat wil, een aangepast arrangement uit voor eten, drinken of rondleiding.

Workshops

Af en toe organiseert Blueberry Fields workshops. Dat kan gaan van een barbecue-workshop tot een workshop wijn proeven of muziek maken met slaginstrumenten. Deze workshops worden altijd aangekondigd via facebook.

Geeft u zelf ook workshops en bent u op zoek naar een uitnodigende locatie en een nieuw publiek? Wij staan altijd open voor uw ideeën. Neem contact op en wij kijken of wij samen iets kunnen uitwerken.

Photoshoot

Domein Blueberry Fields herbergt vele mooie hoekjes en plekjes. In elk seizoen. Variaties voor elk thema.

Zoekt u een locatie voor trouwfoto’s, communiefoto’s, foto’s van de kinderen of de grootouders? Of maakt u graag natuurfoto’s? Wij zijn er zeker van dat u hiervoor bij ons op de juiste plaats bent.

Vrij foto’s maken kan altijd tijdens de openingsuren. Voor trouwfoto’s en dergelijke weten we het graag op voorhand. ( …dan kunnen we ook eens meepiepen… )