27 februari tot en met 5 maart: Gratis 1 Bosbessensap anti-oxidant power nr°1 vanaf € 20 aankoopbedrag

Scholen en groepsbezoeken

Wist je dat ons domein de perfecte locatie is voor een daguitstap in groep of als school? We nodigen je uit om te genieten van de cadeaus die de natuur te bieden heeft!

Heel wat scholen, uit de buurt en van verder weg, kiezen ervoor om een dag naar domein Blueberry Fields te komen. Kleuterscholen, lagere scholen, middelbare scholen … Je kan bij ons terecht om rond een thema te werken of om kennis te maken met de wereld van het fruit.

Jouw groepsbezoek op het domein

Het verloop

We verwelkomen de hele groep bij aankomst. Je wordt vergezeld van een professionele gids, die je door de plantages begeleidt. Hoe is Blueberry Fields ontstaan? Hoe gezond zijn blauwe bessen? Waar groeien ze? Hoe worden ze geplukt? Je komt het allemaal te weten tijdens je bezoek.

En dan? Tijd voor een hapje en een drankje op ons terras. Breng als afsluiter een bezoekje aan ons winkeltje. Daar maak je kennis met ons hele gamma gezonde, lekkere en ambachtelijke blueberry-producten.

Het is mogelijk dat er op eenzelfde dag meer dan één groep op bezoek komt. Om alle bezoeken voor iedereen vlot te laten verlopen, vragen we om je stipt te houden aan je uur van aankomst.

De tarieven

Begeleidende gids – € 70,00 per gids

Eén gids per groep van 25 personen.

Arrangement “Koffie & ijs” – € 4,60 per persoon

Een consumptie per persoon (koffie, bosbesthee of frisdrank) en een ijsje met één van onze ambachtelijke producten en een origineel en praktisch aandenken aan de uitstap.

Arrangement “Blueberry Fields” – € 4,90 per persoon

Een gezonde en frisse bosbessendrank “BLOE AAIS” per persoon, een ijsje met één van onze ambachtelijke producten en een origineel en praktisch aandenken aan de uitstap.

Arrangement “Koffie & Taart” – € 5,80 per persoon

Een koffie of bosbessenthee per persoon en een stuk bosbessentaart en een origineel en praktisch aandenken aan de uitstap.

Broodjes-lunch – € 8,20 per persoon

3 verschillende belegde broodjes per persoon, koffie of bosbesthee.

Soep met brood – € 5,40 per persoon

Liever een uitgebreide lunch? Contacteer ons voor meer inlichtingen via e-mail of telefoon.

Veelgestelde vragen

Blueberry Fields is voor het grootste deel een “buiten-bedrijf”. In normale omstandigheden zijn onze wandelwegen perfect begaanbaar: ofwel zijn ze verhard ofwel voorzien van een laag houtsnippers om droog te blijven.

Bij regen voorziet het bedrijf paraplu’s voor de ganse groep.

Betaling (voor de hele groep samen) voor gids en arrangement gebeurt ter plaatse. Betalen met de kaart is mogelijk.

Om zeker te zijn dat je bezoek kan doorgaan op de door jou gewenste dag, vragen wij om tijdig te reserveren via onderstaand formulier of via telefoon: 011 42 52 75 of 0474 49 46 97 (Nele)

Groepsbezoeken kunnen 7 dagen op 7, van mei tot en met september. Het plukseizoen van de blauwbessen is van midden juni tot midden september.

Voor een onthaastend bezoek voorzie je best 2u tot 2,5u.

Scholen kunnen altijd terecht tijdens het schooljaar.

Reserveer jouw groeps- of schoolbezoek