27 februari tot en met 5 maart: Gratis 1 Bosbessensap anti-oxidant power nr°1 vanaf € 20 aankoopbedrag

Fietscafé & verhuur van fietsen en e-step

Gezellig fietscafé

Wist je dat ons domein ook gekend is als fietscafé langs het Limburgse fietsroutenetwerk? 

Tussen knooppunt 341 en 310 verlaat je de route. Wegwijzers brengen je bij Blueberry Fields na 1,5 km.

In de zomer hangt er een exclusieve blueberry-sfeer. Aparte drankjes en gerechtjes, ijsjes en bosbessentaart op het terras. Dat is pas genieten! Weer eens iets anders als vertrekplaats of tussentijdse stop. Als je houdt van blauw en groen, zeker eens doen!

Verhuur fietsen en e-step

Kom je van ver zonder een fiets ter beschikking, en zou je toch graag fietsen in onze mooie gemeente? Of mag het al eens wat sneller gaan?

Toerisme Beringen biedt je de mogelijkheid om fietsen en e-steps te huren. Een leuk idee om een tochtje door de stad te combineren met de pracht van de natuur en een bezoekje aan Blueberry Fields. Je vindt alle informatie op deze website

Blueberry Fields fietstocht

Tijdens deze gevarieerde fietstocht neem je een duik in de natuurpracht. In de uitgestrekte bossen snuif je een vleugje ‘Stille Kempen’ op. Je fietst ook door Beringen Mijn, een multicultele wijk met als kers op de taart Be-Mine, het voormalige mijnterrein waar het tegenwoordig bruist van de activiteiten. Daarna volg je een tijdje het jaagpad langs het druk bevaren Albertkanaal. Via een het militair domein en Koersel Kapelleke kom je terug bij Blueberry Fields, de ideale plek om na te genieten van een prachtige tocht.