Fietscafé & verhuur van fietsen en e-step

Gezellig fietscafé

Wist je dat ons domein ook gekend is als fietscafé langs het Limburgse fietsroutenetwerk? 

In de zomer hangt er een exclusieve blueberry-sfeer. Aparte drankjes en gerechtjes, ijsjes en bosbessentaart op het terras. Dat is pas genieten! Weer eens iets anders als vertrekplaats of tussentijdse stop. Als je houdt van blauw en groen, zeker eens doen!

Verhuur fietsen en e-step

Kom je van ver zonder een fiets ter beschikking, en zou je toch graag fietsen in onze mooie gemeente? Of mag het al eens wat sneller gaan?

Toerisme Beringen biedt je de mogelijkheid om fietsen en e-steps te huren. Een leuk idee om een tochtje door de stad te combineren met de pracht van de natuur en een bezoekje aan Blueberry Fields. Je vindt alle informatie op deze website

Blueberry Fields fietstocht

Tijdens deze gevarieerde fietstocht neem je een duik in de natuurpracht. In de uitgestrekte bossen snuif je een vleugje ‘Stille Kempen’ op. Je fietst ook door Beringen Mijn, een multicultele wijk met als kers op de taart Be-Mine, het voormalige mijnterrein waar het tegenwoordig bruist van de activiteiten. Daarna volg je een tijdje het jaagpad langs het druk bevaren Albertkanaal. Via een het militair domein en Koersel Kapelleke kom je terug bij Blueberry Fields, de ideale plek om na te genieten van een prachtige tocht.

🐶 Hondenfestival KASTAAR 🐾
Dé ultieme beleving, voor jou en je trouwste viervoeter! Het evenement KASTAAR stands out, maar waarom?

Wanneer wij, de mensen, naar een evenement gaan, zijn het de hondjes die alleen thuis blijven. Bij KASTAAR is het de bedoeling om uw beste vriend mee te nemen naar het evenement en zo de band tussen baasje en viervoeter te verbeteren.

KASTAAR vindt plaats op de BlueBerry Fields te Beringen. Midden in de natuur waar je hond ten volle kan ravotten. We organiseren activiteiten die je eerder misschien niet deed met je trouwe viervoeter.