27 februari tot en met 5 maart: Gratis 1 Bosbessensap anti-oxidant power nr°1 vanaf € 20 aankoopbedrag

Het verhaal achter Blueberry Fields

Blueberry Fields is zo veel meer dan enkel een veld met blauwe bessen. Het is een beleving op zich, voor jong en oud. Voor natuurliefhebbers en food lovers. Voor mensen die even een stap achteruit willen nemen om te genieten van de rust of net een intens moment willen vieren in de pure natuur. Blueberry Fields heeft een verhaal met een rijke geschiedenis. Dat vertellen we graag.

Onze Visie

Wij hebben het geluk om elke dag te kunnen werken in een prachtig natuurdecor. Elke dag in de gezonde buitenlucht bezig zijn om blauwe bessen te helpen groeien die goed zijn voor onze gezondheid. Zien, voelen en ruiken hoe de seizoenen in elkaar overvloeien. In alle rust.

Dit gevoel willen wij delen met onze bezoekers.

Uit respect voor onze omgeving besteden wij veel aandacht aan landschapsintegratie. Wij laten de natuur zoveel mogelijk in haar waarde.

Onze blauwe bessen, het groen van ons domein en de kwaliteit van onze ambachtelijke producten zien wij als een bijdrage aan het welbevinden van onze bezoekers:

“Het is mijn droom dat iedereen het fijn zou vinden bij Blueberry Fields…”

Uw gastvrouw

Met veel goesting en enthousiasme geeft Nele elke dag uitstraling aan Blueberry Fields. Voor haar is het belangrijk om dromen te kunnen waar maken. Niet alleen, maar samen met haar medewerkers.

Zij groeide op in de vallei van de Zwarte Beek, tussen de blauwbessen, de vogels, de bomen en de veenmossen. Vandaar haar passie voor alles wat blauw en groen is: haar cadeaus van de natuur, die ze met iedereen wil delen.

Nele wil het domein verder uitbouwen als een plaats in de natuur waar men de tijd kan stoppen en gezellig kan onthaasten. Een plaats waar gezonde en lekkere bessen groeien, een plaats waar op artisanale wijze eerlijke lokale producten gemaakt worden. Continu open staan voor nieuwe ideeën en creativiteit.

Zoals haar papa wil zij alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat alle bezoekers een aangename tijd kunnen doorbrengen op het domein en met een tevreden gevoel naar huis gaan.

Ik wil op de eerste plaats een gastvrouw zijn voor alle bezoekers die voor mij allemaal “gasten” zijn.