27 februari tot en met 5 maart: Gratis 1 Bosbessensap anti-oxidant power nr°1 vanaf € 20 aankoopbedrag

De blauwbes, koningin van de
antioxidanten

Blauwbes, bosbes, blueberry

Geen enkele bes is onder zoveel namen gekend als de blauwbes: blauwbes, bosbes, blauwe bosbes, blueberry … Vandaag is de blauwbes een vertrouwd beeld in de winkelrekken. Dit was ooit anders.

Toen Blueberry Fields 25 jaar geleden deelnam aan tuinbeurzen, moest telkens aan de bezoekers uitgelegd worden “welke soort bessen dat waren”. Wij waren dan ook de pioniers van de blauwbes. Maar hoe zit het nu juist?

Sap N°1

Het meest complete sap van blauwbessen. Het sap antioxidant power N° 1 van Blueberry Fields is uniek in zijn soort. Het bevat de volledige bes: sap, schil en vruchtvlees. Niets gaat verloren. Alle goede bestanddelen zitten in het flesje.

Vers & diepgevroren

Blauwbessen zijn zowel vers als diepgevroren lekker!
Een deel van de oogst wordt voor verkoop aangeboden op de “Belorta” in Borgloon. Een ander deel van de verse blauwbessen is in het plukseizoen elke dag verkrijgbaar in de blueberry shop op het domein.

Tijdens de oogstperiode in de zomer wordt een hoeveelheid blauwbessen ingevroren en bewaard in onze diepvries. Zij zijn verpakt per kilo. Het hele jaar door kunt u diepgevroren blauwbessen aankopen in onze blueberry shop.

Gezonde voordelen van blauwbessen

Blauwbessen zijn altijd lekker, verwerkt in allerlei zoete bereidingen zoals taart en cake, maar ook in andere gerechten zoals stoofvlees met Blue bier! Met heel veel plezier delen we enkele van onze recepten met ingrediënten van Blueberry Fields zodat ook jullie thuis aan de slag kunnen gaan met onze producten. Hier geven wij alvast wat inspiratie voor jouw volgend gerecht.