6 tot en met 12 feb: Gratis potje Blauwbaard bij aankoop vanaf € 20

Warme perencrumble met bosbessengranola en hoeve-ijs

Warme perencrumble met granola
De winter was nog nooit zo gezellig met dit hartverwarmend dessertje! Je kan deze perencrumble met bosbessengranola bovendien volledig glutenvrij, lactosevrij en vegan maken.

De winter was nog nooit zo gezellig met dit hartverwarmend dessertje! Je kan deze warme perencrumble met bosbessengranola en hoeve-ijs bovendien volledig glutenvrij, lactosevrij en vegan maken.

 

Ingrediënten voor 3 à 4 porties:

  • 2 peren
  • 1 theelepel ahornsiroop
  • 1 theelepel citroensap
  • 1 grote eetlepel kokosolie
  • 25 g haver- of boekweitvlokken
  • 1 theelepel koekkruiden
  • 25 g van onze Blauwe bessengranola
  • 1 theelepel kokosbloesemsuiker
  • Hoeve-ijs of plantaardig ijs

 

Zo maak je het:

  1. Snijd de peren in blokjes. Besprenkel met de ahornsiroop en het citroensap.
  2. Vet een ovenschaal in met kokosolie. Leg het perenmengsel erin.
  3. Mix 25 g haver- of boekweitvlokken met de kokosolie, kokosbloesemsuiker, koekkruiden en granola tot kruimelige deegkorrels. Strooi dit over de peren.
  4. Bak 30 min op 200° C.
  5. Serveer warm of koud. Voeg een bolletje ijs en extra granola toe voor een lekkere crunch.

 

Anne deelde dit heerlijke recept voor warme perencrumble met bosbessengranola en hoeve-ijs met ons. Heb je zelf een lekker recept met een Blueberry Fields touch? Tag onze Facebook– of Instagrampagina en wie weet staat jouw recept hier binnenkort ook te blinken.

Ga je aan de slag met dit recept? Deel het met ons!

Bestel de ingrediënten

Je kan de benodigdheden terugvinden in onze (web)winkel!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg 10% korting op je volgende bestelling!