27 februari tot en met 5 maart: Gratis 1 Bosbessensap anti-oxidant power nr°1 vanaf € 20 aankoopbedrag

We hebben geweldig nieuws! Blueberry Fields is met trots geselecteerd als één van de twaalf finalisten voor de Visit Limburg Awards in de categorie landschapsbeleving. Jouw stem kan het verschil maken, we hebben jouw steun nodig om deze award mee naar huis te nemen!

Een stem voor Blueberry Fields is een stem voor…

  • Limburgse trots: We zijn trots op ons werk en op onze regio. Met liefde en toewijding telen we onze bessen volgens strikte bio-normen.
  • Onvergetelijke ervaringen: Bij Blueberry Fields kun je genieten van heerlijke zelfplukdagen, waarbij je zelf de sappigste blauwe bessen van onze velden kunt plukken. Maak verfrissende wandelingen door de natuur en dompel jezelf onder in de rust en schoonheid van de omgeving.
    Tussendoor kun je genieten van een karrenmaaltijd, een pure smaaksensatie die je nooit zult vergeten. Elk bezoek aan Blueberry Fields is een kans om nieuwe herinneringen te maken.
  • Duurzaamheid: We doen er alles aan om onze impact op het milieu te minimaliseren, zodat Blueberry Fields een plek blijft waar de natuur floreert en toekomstige generaties ook van zijn cadeaus kunnen genieten.

 

Hoe kun je stemmen?
Het is heel eenvoudig! Om te stemmen klik je op de onderstaande knop om naar de website van Visit Limburg te gaan. Selecteer Blueberry Fields in de categorie Landschapsbeleving. Scroll vervolgens naar beneden en klik op “Stem op mijn favoriet(en)”. Vul je gegevens in, dien je stem in, en voilà, je hebt gestemd!

Je kunt zelfs meerdere stemmen uitbrengen door verschillende e-mailadressen te gebruiken. Zo kan je ons nog meer ondersteunen! Tot 6 september kan je stemmen voor Blueberry Fields als jouw favoriete bestemming voor de categorie landschapsbeleving.

“Proef” hier zelf de blueberry-sfeer

Smaakvolle ontmoetingen in Limburg: Blueberry Fields.