Wie graag een cocktail drinkt op terras heeft vast en zeker al gehoord van deze topper. Jawel, de Lazy Red Cheeks. Ondertussen een echte Belgische klassieker. Wij hebben voor deze mocktail onze eigen draai gegeven aan het originele recept. Enjoy!
Ingrediënten
- 2 tl blauwbaard coulis
- 1 limoen
- 20 ml vlierbloesemsiroop
- 10 ml suikersiroop
- 60 ml bruiswater
- ijsblokken
- Bosbessen
- Verse munt
- Tijm
Bereiding
- Pers de limoen
- Voeg de bosbessen coulis, het limoensap, de vlierbloesemsiroop en de suikersiroop toe in een shaker
- Vul je glas met ijsblokken
- Schenk het drankje in het glas
- Vul aan met bruiswater
- Werk af met enkele bosbessen, limoen en munt/tijm
Wil je graag een tof weetje horen?
DEUS zanger Tom Barman heeft de naam gegeven aan de cocktail, Lazy Red Cheeks. Deze friszoete cocktail doet je blozen. Een geschikte verwijzing naar de sprankelende cocktail.
Graag nog een andere mocktail proberen? Bekijk dan zeker ook het recept voor deze heerlijke blueberry mocktail.