Blueberry Fields, zoveel meer dan enkel blauwbessen

Het verhaal

Blueberry Fields heeft een rijke geschiedenis. Het begon allemaal bij Inkie, zij startte in 1977 een boerderij.
De blauwbessenplantage groeide uit een al bestaand gemengd landbouwbedrijf naar een plantage van 12 ha blauwbessen. De pluktuin, de wandelroutes door de plantage en het terras met eigen foodtruck zijn toppers op mooie en minder mooie zomerdagen!

Cadeau’s van de natuur

De plantages, weides, een bos en enkele vijvers maken van Blueberry Fields een lappendeken van verschillende landschapselementen: ware cadeaus van de natuur die wij graag met iedereen willen delen.

Onze verse blueberries, huisgemaakte confituren en sappen: ook dit zijn allemaal cadeaus van de natuur waar we trots op zijn.

Daarom kozen wij als ondertitel voor ons logo:

Cadeaus van de natuur

Onze winkel

Blueberry Fields is al decennialang een blauwbessenbedrijf. Met een deel van de bessenoogst worden op het domein artisanale producten gemaakt.

De blueberry shop ligt in het centrale gebouw van Blueberry Fields, vlakbij de parking en het terras. In onze winkel worden ook andere fruit-gerelateerde producten aangeboden.

Contact

Blueberry fields is vanaf mei t.e.m. september elke dag open, 7/7.

Vanaf oktober t.e.m. april verschillende openingsuren. Dan zijn we vrijdag, zaterdag en zondag open van 10 uur tot 17 uur.