Schomstraat 147 - 3582 Koersel
011 42 52 75 - info@blueberryfields.be


Blueberry Fields - Zelfpluk

Zelfpluk 2020

Tot onze spijt is er dit jaar geen mogelijkheid tot zelfpluk.

De coronamaatregelen die momenteel van kracht zijn, maken het ons bijzonder moeilijk, zo niet onmogelijk, om zelfpluk op een veilige manier te organiseren.

Wij hebben verschillende mogelijkheden en scenario’s onderzocht en zijn tot de conclusie moeten komen dat het niet verstandig is om deze zomer zelfpluk te organiseren. Het moet immers voor iedereen veilig en aangenaam kunnen zijn.

Voor mensen die andere jaren zelf kwamen plukken met de bedoeling een voorraad bessen mee naar huis te kunnen nemen om achteraf zelf confituur mee te maken hebben wij een alternatief. In onze shop kunnen zij het hele jaar door diepgevroren bessen bekomen (per kilo verpakt).

Elke dag verse bessen.

Voor onze eigen medewerkers hebben wij wel de nodige maatregelen kunnen nemen die het toelaten om op een verantwoorde manier te kunnen plukken en sorteren, zodat er altijd verse bessen verkrijgbaar zijn in onze shop.

Open tot in de vroege avond.

Terras (verdubbeld in oppervlakte met XXL afstand tussen de tafels), foodtruck, shop en wandelingen zijn in juli en augustus elke dag open van 9u tot 20u.

Gelukkig biedt domein Blueberry Fields nog heel veel andere mogelijkheden voor fijne momenten:

Terrasje doen – een ijsje kiezen – blueberries drinken – blueberries eten bij de foodtruck – winkelen in de blueberry shop – blueberry plantjes kiezen voor thuis – Domein Blueberry Fields te voet verkennen.

Maar wist je ook dat voor een goede gezondheid je dagelijks 10 000 stappen moet doen.
Door de pijlen van onze wandelingen te volgen op Domein Blueberry Fields heeft u al de eerste stappen gezet :
- De blauwe wandeling zijn 2600 stappen
- De groene wandeling zijn 1700 stappen
- De gele wandeling zijn 1300 stappen

Onderweg kan u de stilte van de vijver en het bos ervaren – bomen ontdekken – bijen zien zwoegen – de werken in het natuurgebied gadeslaan – veenbessen zien groeien - tussen de blueberry-plantages laveren – schaapjes tellen.

Stop de tijd en maak tijd voor jezelf.

Geniet van alle cadeaus van de natuur die Domein Blueberry Fields je te bieden heeft.
Iedereen welkom!
Inkom altijd gratis!
Openingsuren : augustus van 9 tot 20 uur elke dag.