Schomstraat 147 - 3582 Koersel
011 42 52 75 - info@blueberryfields.be


Blueberry Fields - Zelfpluk

Zelfpluk

Start zelfpluk maandag 17 juli 2017, er is GEEN ZELFPLUK op ZONDAGEN en op 21 JULI en 15 AUGUSTUS.

GELIEVE ALLE INFORMATIE AANDACHTIG TE LEZEN VOORALEER TE VERTREKKEN !

Eindelijk kan de zelfpluk van start gaan. Wegens de aanzienlijke vorstschade in het voorjaar zijn er dit jaar minder bessen. Uiteraard moeten wij er over waken dat we altijd verse bessen hebben voor onze winkel. Deze bessen worden door onze eigen mensen geplukt en meestal op verder gelegen plantages. Voor de zelfpluk reserveren wij de plantages rond de boerderij. De bessen rijpen gedurende de maanden juli en augustus. Wanneer veel mensen zich tegelijkertijd aanbieden voor zelfpluk kan het dus zijn dat er tijdelijk geen rijpe bessen meer zijn om zelf te plukken. Het is dus mogelijk dat wij in de loop van de volgende weken een tijdelijke stop moeten invoeren tot er weer voldoende plukklare bessen zijn. Dit kunt u dan terugvinden op onze website en op facebook.

Voorlopig zien de plukmomenten er zo uit vanaf maandag 17 juli:
Van maandag tot en met zaterdag:
Begin: 9 uur.
Einde vertrek naar zelfpluk: 16 uur.
Einde zelfpluk op het veld: 17 uur.

ER IS GEEN ZELFPLUK OP ZONDAGEN EN OP 21 JULI EN 15 AUGUSTUS



Wij bieden u de mogelijkheid om plezier te beleven aan het zelf plukken van bessen. Dit vraagt echter van ons heel wat extra inspanningen en de inzet van heel wat extra mensen. Daarom vragen we u om onze organisatie van de zelfpluk te willen respecteren. Volg onze richtlijnen op en breng liefst geen rugzak mee om mee te nemen naar de plantages. U kunt uw bagage in de auto laten of bij ons in bewaring geven. Er kan alleen geplukt worden in onze plukemmers. U mag zelf doosjes of potjes meebrengen om de bessen na het afrekenen mee naar huis te nemen. Betalen kan ook met bancontact. De winkel is alle dagen open van 9u tot 18u.

De foodtruck van Anna met lekkere grotere en kleinere bosbesgerechten (ook meeneemgerechten) is eveneens alle dagen open. Wandelen kan alle dagen tijdens de openingsuren, ook op dagen waarop geen zelfpluk georganiseerd wordt.

Met vriendelijke groeten,
Het team van Blueberry Fields