Schomstraat 147 - 3582 Koersel
011 42 52 75 - info@blueberryfields.be


Blueberry Fields - Video's

Video's

Hieronder vindt u een overzicht van alle mogelijke video's over Blueberry Fields. Ambachtelijke YouTube-filmkes, maar ook reportages van televisie. Veel kijkplezier.Bessen rijpen in de zonElk jaar tijdens de zomer rijpen de bessen op domein Blueberry Fields:)

Everzwijnen..Blueberryfields na een bezoek van de everzwijnen uit de Valei van de Zwarte Beek

Blueberryfields steunt Wandeling tegen DementieZondag 11 augustus 2019: 4de editie Wandeling Tegen Dementie! Men zegge het voort!

Een vlucht over Blueberry FieldsBekijk ons filmpje, gemaakt met de drone door Jean-Pierre Wintmolders op 03/07/2016.

Blueberry Fields op VTM-programma "Met 4 in bed"Tijdens de aflevering van 26 juli van het VTM-programma "Met 4 in bed" kwam men ook op bezoek bij Blueberry Fields. We hebben dit korte stukje uit het programma geknipt zodat u dit nog een kunt bekijken. Uiteraard zijn wij zeer trots dat we met ons bedrijf op nationale TV zijn geweest. Voor ons is dit een teken dat we goed bezig zijn en dat ons concept aanslaat in heel Belgiƫ. Veel kijkplezier...

Blueberry Fields Blauwbesdagen 2011Hier een kort filmpje over onze Blauwbesdagen van afgelopen weekend (9 en 10 juli). Zoals je zult zien heeft iedereen zich reuze geamuseerd, genoten van het mooi weer, de lekkere bessen en prachtige natuur... Tot volgend jaar..