Schomstraat 147 - 3582 Koersel
011 42 52 75 - info@blueberryfields.be


Blueberry Fields - Nieuws

Nieuws

Nieuwsbrief november 2016

Lees ons laatste nieuwsbrief over onze cadeaupakketten en GRATIS flesje bosbessensap.Klik hier om de nieuwsbrief te openen >

Nieuwsbrief Blauwbesmaanden 2016

Lees ons laatste nieuwsbrief over de blauwbesmaanden 2016.Klik hier om de nieuwsbrief te openen >

Zin in een origineel “etentje” tussen de blauwbessen?

Tijdens de zomermaanden, maakt onze kok in een foodtruck
originele en lekkere gerechten met blauwbessen.
Cadeaus van de natuur

Onthaasten en genieten bij Blueberry Fields...Blueberry Fields heeft heel wat cadeaus van de natuur die we graag met u willen delen. Ons gamma producten is uitgebreid en wij introduceren met regelmaat nieuwigheden. Wij nodigen u graag uit voor ons vernieuwd bosbessenleerpad: de paden zijn opgesplitst en aangevuld met informatieborden over de natuur bij en rondom blueberry fields. Ook hebben we een nieuwe wandeling met informatie over allerlei bekende en minder bekende bomen die bij ons groeien. Komt u daarom eens langs op onze boerderij en verwen uzelf met cadeaus van de natuur!

Openingstijden:

Van 15 juni tot 15 september: ma t/m zo van 9h tot 18h.
Van 16 september tot 14 juni: ma t/m za van 10h tot 17h.

Thuis planten kan vanaf nu!!

EEN GOEDE INVESTERING VOOR DE TOEKOMST! Vanaf nu tot einde mei kunt u thuis uw eigen blauwe bessen struiken planten. Een blauwe bessen struik kan tot 80 jaar oud worden. Een prima investering dus: gezonde snoepjes die groeien in de tuin! Wij hebben altijd mooie en stevige planten op voorraad. U kunt ze zelf komen kiezen in onze winkel. Nieuw: ook via de webwinkel kunt u planten bestellen.