Mind-boost tussen de blueberries

Vind je de drukte soms te druk? Wil je wat plaats maken in je hoofd?

Wil je terug de kleine dingen van het leven en de cadeaus van de natuur herontdekken?

Of wil je gewoon even wat innerlijke quality time?
Dan is onze workshop “mind-boost” misschien iets voor jou.

Blueberry Fields wil jou de ingrediënten aanbieden voor een gezond lichaam én voor een gezonde geest: blueberries en de rust van de natuur. Daarom werken wij samen met een ervaren coach die jou op het domein helpt om de beslommeringen uit je gedachten te laten ontsnappen. De opgedane ervaringen maken van jou ongetwijfeld een nieuwer en “rijker”mens.

Hoe gaat het in zijn werk?

Samen met een kleine groep mensen met dezelfde verwachtingen neemt een betrouwbare coach je mee voor een tochtje over domein Blueberry Fields. Eindbestemming is een plekje “waar het goed is om te kunnen zijn”.

Onderweg leer je opnieuw luisteren, kijken en ruiken. Door contact te maken met de natuur kom je dichter bij jezelf en bouw je innerlijke kracht op. Op de stil-plek kom je tot rust, leer je ademen, en krijg je inzicht, energie, zelfvertrouwen en inspiratie.
Het leuke aan de workshop is dat alles ok is. Niets moet, alles kan.

Opbouw van de workshop

  • Onthaal en ontvangst door de coach (aan de pauwen bij het verlaten van de parking van het domein)
  • Korte “zen”-wandeling over het domein, langs de Winterbeek, met zicht op het natuurgebied van de vallei van de Zwarte Beek. Het bewust gebruiken van je zintuigen wordt gestimuleerd door eenvoudige opdrachten.
  • In de schaduw van een dikke, oude, imponerende elzenboom kun je de stilte in jezelf opzoeken. De coach leert je jezelf focussen op je ademhaling in een korte meditatie.
  • Aan de hand van een sessie intuïtief tekenen kun je je gevoelens de vrije loop laten. Wat of hoe je tekent, is niet van belang. Het gaat alleen om het gevoel. Je mag “buiten de lijntjes kleuren”. Zo leer je luisteren naar jezelf in plaats van naar anderen. 
  • Bij regenweer kunnen een deel van de 2 laatste activiteiten doorgaan in 2 schuilhutten.

Voor wie?

Voor iedereen die zich aangesproken voelt door bovenstaande omschrijving. Minimale leeftijd is 12 jaar. Inschrijven kan met minstens 2 personen en maximaal met 6. De workshop-groep kan samengesteld worden met meerdere gezelschappen (bijvoorbeeld 3
keer een groepje van 2 personen).

Praktisch

De tijdstippen die je terugvindt op de reservatie-kalender zijn de vertrekuren van de wandeling. Kom dus best een beetje vroeger, zodat iedereen stipt kan vertrekken. De workshop duurt ca. 1u45.

De deelname-prijs bedraagt € 23 per persoon. De betaling gebeurt ter plaatse bij de ontvangst door de coach..

Zorg voor gemakkelijk-zittende kledij, aangepast aan de weersomstandigheden. In een natte periode zijn degelijk schoeisel of laarzen aan te raden.

Hoe inschrijven?

De coach, Nathalie Marteaux, neemt de organisatie van workshop op zich. Je kunt je inschrijven via volgende link:

Hier vind je een inschrijf-kalender met de dagen en uren waarop een workshop doorgaat. Omdat het aanbod beperkt is, vragen we je om je ook aan de inschrijving te houden zodat er geen andere gegadigden in de kou komen te staan.

Veelgestelde vragen

Op het domein worden ook karrenmaaltijden aangeboden. Heb je zin om ook te ervaren hoe het is om in openlucht van een lekkere maaltijd met blueberries te genieten? Kijk dan even op deze website onder de rubriek “karrenmaaltijden”. Op de reservatie-kalender kun je zien of er nog plaatsen vrij zijn op een moment dat aansluit op de work-shop.

Met al deze vragen kun je terecht bij Nathalie Marteaux: nmarteaux@gmail.com of op de website www.gettingstronger.be

Mocht je de antwoorden op je vragen niet vinden op de website van Blueberry Fields dan kun je best telefonisch contact opnemen met Blueberry Fields: 011/42 52 75.
Een mail kan ook, maar liever niet omdat we niet altijd zo veel tijd hebben om deze te beantwoorden.