27 februari tot en met 5 maart: Gratis 1 Bosbessensap anti-oxidant power nr°1 vanaf € 20 aankoopbedrag

Karrenmaaltijd bij de blueberries

Eten in de vrije natuur!

Huur je eigen stukje privé-tuin op domein Blueberry Fields en geniet van een heerlijke karrenmaaltijd in openlucht.  Héél exclusief !

Gedurende 2 uur krijgen jij en je gezelschap een eigen stukje privé-tuin op het domein van 22 ha. Weg van alle drukte, in het midden van de prachtige natuur. Helemaal alleen voor jou en je gezelschap! Een korte wandeling (ongeveer 500 meter) brengt je tot bij één van onze mooie locaties met een oude kar als decor. Daar kun je genieten van een overheerlijke karrenmaaltijd, als brunch, lunch of diner.

Per privé-tuin op het domein is plaats voor maximum 10 personen.

Huur en reserveer jouw privé-tuin (minstens 1 dag op voorhand) voor minimum twee personen. Kies je karrenmaaltijd:  een 2-sterren of  3-sterren menu en de mogelijkheid voor veggie en kids!

Betaling gebeurt de dag zelf bij het aanmelden. Betalen met Bancontact is mogelijk.

Onze Karrenmaaltijden gaan terug van start vanaf april 2023. Reserveer alvast je plaatsje!

De locaties

Dit jaar beschikken we over 8 verschillende karren die we verspreid hebben over ons domein.

Kipkar

Locatie: Houthakkershut

Ezelskar

Locatie: Jagershut

Hooikar

Locatie: Pannenhuis

Motokar

Locatie: Motorcrosshut

Waterkar

Locatie: Boothuis

Draaikar

Locatie: Plukkershut

Kolenkar

Locatie: Rododendronshut

Strooikar

Locatie: 

Friluftsliv

In Scandinavië weet men al lang dat het fijn is om in openlucht te zijn. De inwoners proberen er, in alle seizoenen, zoveel mogelijk hun tijd buiten door te brengen. Ja, ze hebben er zelfs een woord voor: “friluftsliv” of “leven in openlucht”. Buiten in de natuur eten hoort daar ook bij. Weer of geen weer, want voor hen bestaat er geen slecht weer, wel slechte kleding. Voor Scandinavische geneugten kun je dus nu terecht op domein Blueberry Fields: genieten van de cadeaus van de natuur. Lekker!

Veelgestelde vragen

In totaal zijn er op het domein 8 tuin-locaties voor een karrenmaaltijd. Elke locatie heeft een buitentafel (ongeveer 4m lang) met zitgelegenheid (banken) voor 10 personen. Elke locatie heeft ook een originele schuilhut waar men terecht kan voor schaduw of eventueel beschutting tegen wind of regen. Ook hierin staat een superlange tafel met banken voor 10 personen. Op elke plaats staat een oude kar met een verhaal en elke schuilhut is anders ingericht. Alle tafels zijn “homemade” en verschillend van design. De schuilhutten zijn gerestaureerde en aangepaste “stalletjes” die al van oudsher in de toenmalige weides stonden.

Onze schuilhutten beschermen je niet alleen tegen wind en regen, maar bieden je ook de nodige schaduw. Zit je dus liever niet in de zon? Dan kun je hier lekker koel genieten van je karrenmaaltijd en toch genieten van onze mooie natuur. 

Ja hoor! De afstand naar de karren is niet super ver. Ook de weg die er naartoe gaat is goed bewandelbaar, zelfs met een buggy of een rolstoel.

Je moet minstens voor 2 personen bestellen per keuze sterrenmenu. De vegetarische opties kunnen wél gecombineerd worden met een menu van hetzelfde aantal sterren.


Bijvoorbeeld: Je komt met 2 personen. Je kan dus kiezen of je beiden een 2-sterren of een 3-sterren menu neemt. EN je kan ook kiezen of je de combinatie maakt tussen één 2-sterren menu + één 2-sterren vegi menu. Hetzelfde geldt voor de 3-sterren menu’s: één 3-sterren menu + één 3-sterren veggie menu.


Wat kan niet? Je kan voor 2 personen niet de combo maken tussen bijvoorbeeld een 2-sterren menu én een 3-sterren menu.

Wij kunnen jammer genoeg niet elk menu volledig personaliseren naar de wensen van elke individuele klant. We hebben daarom een zo uitgebreid mogelijk menu voorzien, zodat je voldoende gerechten kan eten die wel passen bij jouw wensen. 

Bij aankomst op domein Blueberry Fields verzamel je met jouw gezelschap best aan de pauw (bij de ingang aan de parking). Daar kun je voldoende afstand houden. Eén persoon meldt de groep aan in de shop. Daar begint je avontuur. Je krijgt een wegbeschrijving naar je eigen “Blueberry-Fields-tuin” in de vorm van een fotozoektocht. Wij brengen even later de drankjes en gerechten van je karrenmaaltijden. Smakelijk!

Reserveer jouw karrenmaaltijden

Een unieke ervaring om met het gezin, je familie of gewoon onder vrienden samen te genieten van de natuur tijdens een heerlijke “karrenmaaltijd”.