Blueberry Fields
Schomstraat 147 - 3582 Koersel
011 42 52 75 - info@blueberryfields.be


Blueberry Fields - Visites en group & arrangements

Groepsbezoeken en activiteiten

Kom op bedrijfsbezoek met groep aan Domein Blueberry Fields: Blauwbesbedrijf in de vallei van de Zwarte Beek te Koersel, Beringen.

U kunt ons bellen op 011 42 52 75 voor meer informatie, afspraken of een reservering. Reserveringen zijn ook mogelijk via onderstaand formulier.


BLUEBERRY FIELDS


Blueberry Fields heeft 12 ha blauwbessen, die als een lappendeken verspreid liggen tussen weiden. Tussen de plantages loopt een wandeling in een prachtige natuuromgeving tegen het natuurgebied van de “vallei van de Zwarte Beek”.

Een bezoek aan Blueberry Fields is: ongekend onthaasten in het groen tussen bomen, bessen, vogels en vlinders. Dingen bijleren, ontspannen en genieten van lekkere ambachtelijke producten.

Hoe gezond zijn blauwbessen? Waar groeien ze? Hoe worden ze geplukt? U komt het allemaal te weten tijdens uw bezoek.

GROEPSBEZOEKEN


Groepsbezoeken kunnen 7 dagen op 7, van mei tot september. Het plukseizoen is van juli tot midden september. Voor een bezoek aan Blueberry Fields voorziet u best 2u tot 2,5u. Bij aankomst wordt de hele groep verwelkomd.

Een ervaren gids leidt u rond door de plantages . Voor of na de wandeling kan iedereen iets drinken op het terras. Na de wandeling is er voor de hele groep een ijsje met één van onze ambachtelijke producten. Daarna heeft u de kans om kennis te maken met ons hele gamma gezonde, lekkere en ambachtelijke producten.

Download de brochurePRIJZEN

Begeleidende Gids - € 60,00 per gids:
Eén gids per groep van 25 personen.

Verder heeft u keuze uit 2 arrangementen:

Arrangement 1 - € 3,00 per persoon:
hiervoor krijgt elke persoon een consumptie (koffie, thee of frisdrank) en een ijsje met één van onze ambachtelijke producten en een origineel en praktisch aandenken aan de uitstap.

Arrangement 2 - € 3,90 per persoon:
hiervoor krijgt elke persoon een gezonde en frisse bosbessendrank “BLOE AAIS”, een ijsje met één van onze ambachtelijke producten en een origineel en praktisch aandenken aan de uitstap.

Broodjeslunch - € 5,00 per persoon:
3 belegde broodjes, koffie of frisdrank. Zo u dit wenst, kan het bedrijf, na afspraak, zorgen voor een broodjeslunch: handig bij een goed gevuld dagprogramma of voor groepen met een beperkter budget. De originele “picknicklunch” hebben al velen voor u erg “gesmaakt”.

Wilt u een meer uitgebreide lunch? Contacteer ons voor meer inlichtingen via mail of telefoon op 011 42 52 75.

RESERVEREN


Om zeker te zijn dat uw bezoek kan doorgaan op de door u gewenste dag, vragen wij u om tijdig te reserveren via onderstaand formulier of via telefoon op 011 42 52 75.Arrangement 1
Arrangement 2
Broodjeslunch

Ja
NeenBETALING


Betaling (voor de hele groep samen) voor gids en arrangement gebeurt ter plaatse. Betalen met de kaart is mogelijk.


PRAKTISCH


Opgelet: het is mogelijk dat er op eenzelfde dag meer dan één groep op bezoek komt. Om alle bezoeken voor iedereen vlot te laten verlopen, vragen wij dan ook dat u zich stipt zou willen houden aan uw uur van aankomst.

Blueberry Fields is voor het grootste deel een “buiten-bedrijf”. In normale omstandigheden zijn onze wandelwegen perfect begaanbaar: ofwel zijn ze verhard ofwel voorzien van een laag houtsnippers om droog te blijven. Bij regen voorziet het bedrijf paraplu’s voor de ganse groep.


EEN DAGJE BERINGEN


Wenst u een hele dag door te brengen in Beringen? Dat kan perfect: Beringen heeft op dat vlak heel wat mogelijkheden.

Bezoek aan het mijnmuseum, busritten doorheen de mijn-cité. En u kunt zien hoe de oude mijnterreinen een nieuwe bestemming krijgen: een plaats waar wonen, werken, winkelen en recreatie samengaan.

www.toerismeberingen.be
tel. +32 (0)11 42 15 52